Роси заплени Bailando с таланта и чара си, а животът й стана наистина сцена на мечтите...

Росица Караджова, с която Нова телевизия ви запозна във формата Bailando написа първата си книга. По-голямото постижение за Росица обаче идва малко по-късно в непредсказуеми размери.

Роси заплени зрителите и публиката с таланта и уникалния си чар. Сега обаче сцената на мечтите Bailando отново става център - този път обаче действието не е в реалния свят, а по страниците на авторската книга на Роси \"Ритъмът на сърцето\".

Първият си роман чаровното момиче пише само за половин година, а действието и героите в него са съвсем реални. Книгата разказва историята на едно дете, което се опитва да оцелее в света на чуващите, макар и то самото да не чува.

Всъщност още от малка Роси има една голяма мечта – да стане актриса в Холивуд. Ето, че един ден животът й се превръща наистина в сцена на мечтите, а книгата ще се превърне във филм.

Той все още няма заглавие. Сценарият обаче е купен за 100 000 долара, а режисьорът му ще бъде Томас Маковски, а ролята на майката на Роси ще изиграе една от малкото глухи актриси в Холивуд – Марли Матлин.

И въпреки че не чува, Роси вече е научила част от сценария и то на английски език. В средата на юли режисьорът ще пристигне у нас. Плановете са по-голямата част от филма да бъде заснета в България, а една седмица от работата по него ще бъде в САЩ.