Агент Сам Купър и неговият екип ще разплитат престъпни сценарии всяка вечер...

Те се завръщат в ефира на Нова ТВ по-нови от всякога – престъпниците са още по-опасни, казусите – по-сложни, специалистите – още по-добри... и в напълно обновен състав.

Смяна на патрула предстои в криминалната поредица \"Престъпни намерения: поведенчески анализ\". Досегашният екип профайлъри под ръководството на Арън Хочнър отстъпва място на Сам Купър и неговия тим от също толкова добри агенти. От 02 ноември, всеки делничен ден от 22.30 ч., премиерният за Нова ТВ сериал отново ще ни прави част от най-коварните престъпни сценарии и тяхното безпогрешно разкриване. Носителят на Оскар Форест Уитакър влиза в ролята на Сам Купър – роден лидер, който не се бои да заложи кариерата си на карта в името на убежденията си. Купър търси начин да избегне политическата бюрокрация и е формирал група от избрани профайлъри, работещи извън пределите на Куантико. Сред тях са самоувереният и красив британски войник от специалните части Мик Роусън, който работи като висококвалифициран стрелец с безупречно око за изкореняване на злото, и Джон \"Пророка\" Симс – бивш затворник с внушаващо спокойствие присъствие, който е решен да се реваншира за греховете от миналото си. Дамската част от екипа е представена от добронамерената и открита Бет Грифит, най-новото попълнение на екипа, която идва при тях от специалния екип на ФБР за оценка на заплахите; привлекателната и непоколебима Джина ЛаСале и познатата отпреди Пенелъпи Гарсия – компютърният гений, който от години помага на звеното за поведенчески анализи при разрешаването на най-трудните случаи.

Необичайни методи на разследване, агресивни тактики, впечатляваща логика и профайлърски умения – елитният екип агенти на ФБР се въоръжава с безпогрешен усет и решителност, за да спре най-опасните престъпници.


\"Престъпни намерения: поведенчески анализ\" – от 02 ноември по Нова ТВ, всеки делничен ден от 22.30 ч.