Ексклузивни срещи с най-големите футболни майстори по Диема и Нова Спорт...

Най-успешният ни културист за тази година Константин Паскалев ще бъде лицето в \"Темата на спорта\" този петък, 11 ноември. Той е първият и единствен българин, спечелил купата от най-престижния турнир в света \"Арнолд Класик\".

 

През месец май в София стана абсолютен европейски шампион, а следващата седмица се надява да покаже върховата си форма на Световно първенство в Талин, Естония. Каква обаче е професията на културиста и какви са саможертвите? По колко часа на ден тренира, как си почива от ежедневието, как се прави релефно тяло и изискват ли се всъщност големи мускули, за да успеем в този спорт? Отговорите на тези въпроси ще търси Виолета Асенова в „Темата на спорта" този петък в спортните новини на Нова ТВ.

С най-големите имена, но този път от световния футбол ще ни срещнат Диема и Нова Спорт. Двата канала ще зарадват футболните фенове с ексклузивни срещи с участието на най-големите майстори. Като част от световното си турне Бразилия ще гостува на африканския континент на тима на Габон, а двубоят ще се излъчи пряко по Нова Спорт утре, четвъртък, от 20.00 ч.

 

В събота, 12 ноември, от 19.15 ч. Диема ще ни направи свидетели на най-очакваното дерби от ноемврийските приятелски срещи – визитата на световния и европейски първенец Испания на Англия на стадион „Уембли". Малко по-рано – от 17.00 ч. – Нова Спорт ще предава пряко контролата Уелс – Норвегия.

 

В неделя стартира и същинската фаза на най-стария футболен турнир в света – за Купата на Футболната Асоциация на Англия. В неделния следобед Нова Спорт ще излъчи два мача от първия кръг на турнира: Халифакс Таун ще приеме Чарлтън Атлетик от 14.30 ч., а Шефилд Уенздей ще гостува на Моркамб от 17.15 ч.