Хубавата Яна Грудева от \"Станция Нова\" проследи как се е променял женският култ към красотата през годините.

 

Хубавата Яна Грудева от \"Станция Нова\" проследи как се е променял женският култ към красотата през годините. Засякохме я като водеща на събитието, посветено на 100-годишнината на грима.

 

Едни от най-нетърпеливите гости на спектакъла бяха Юлиана Дончева и Ива Дойчинова. За да се осведомят за актуалните и ретро тенденции в комплект дойдоха дизайнерката Аля Милушева и светската дама Ивана Скендерова. Мис България Юлия Юреевич блесна във фаталната червена гама с младата дизайнерка Христина Ангелова. Оперната певица Весела Неински се възползва от услугите на професионалните гримьори. Жасмина Тошкова от „Сделка или не\" и проф. Любомир Стойков изгледаха филмовото приключенско шоу \"Ретроспекция\".

 

На подиума оживя златната епоха на Холивуд. Гримьорът Слав разкри тайните за красота на кино величията. Ерата на Зелда и Скот Фицджералд омагьоса гостите и ги върна буквално в 20-те години на миналия век.

 

На сцената се вдъхна и нов живот на диското и култовия клуб 54 в Ню Йорк. Без значение дали е женствен, фатален, рокаджийски или хипарски, макиажът е най-верният съюзник на дамите в стремежа към перфектна визия.

 

Миро закри купона с турското си парче и танцова стъпка ала \"Lord of the Dance\".