Взаимодействието на човека с природата е свързано с потенциална заплаха от зараза..

Днес \"На кафе\" се спря да засегне темата за един интересен вид терапия – биорезонансната, която се използва срещу всички вируси, паразити и патогенни бактерии. Повече за нея разказа Маринела Добрева, експерт по биорезонансна терапия.

 

Всяко взаимодействие на човека с природата е свързано с потенциална заплаха от зараза. Според специалистите най-рискова е консумацията на сурово и недостатъчно обработено месо, на храни и напитки с неясен произход и на непастьоризирано или несварено мляко.

 

Паразитите са способни да живеят в организма на човек с години, като се приспособяват към най-неблагоприятните за тях условия, без да се проявяват по никакъв начин. Те се активизират при отслабване на имунната система, вследствие на заболяване, стрес, медикаменти или неправилно хранене.

 

\"Паразитите са живи организми и се \"хранят на чужда трапеза\". Еволюционното развитие на тези организми ги е въоръжило с арсенал от механични и химични оръжия, които им помагат да оцелеят при различни неблагоприятни условия и да атакуват организма на гостоприемника\", обясни Маринела Добрева. Тя допълни, че основните виновници за инфекциозните заболявания са именно паразитите, вирусите и бактериите.

 

Симптомите за наличието на различни паразити в организма ни са поява на слабост, намаляване или увеличаване на теглото, главоболие и световъртеж, гадене, периодични болки в различните части на стомаха.

 

Биорезонансната терапия е форма на холистичната медицина и се прилага в няколко разновидности в зависимост от това какво се лекува. Най-ефективна тя е в борбата с паразитите. Тя е няколко вида в зависимост от целта и методите, които се използват – индукционна, ендогенна и екзогенна. Биорезонансната терапия използва електромагнитни честоти, при които патогенните организми загиват, а здравите тъкани в тялото не се увреждат. Така човек избягва използването на медикаменти.

 

Предимствата на биорезонансната терапия пред конвенционалното химическо лечение са слаба интоксикация, лесна приложимост, едновременно профилактика и терапевтично действие, безболезненост и универсалност. Тя е приложима както върху хора, така и върху домашни любимци.

 

В България вече съществуват апарати, изработени на принципа на биорезонансната терапия, които са пригодени за употреба в домашни условия и те успешно се справят с вирусите, паразитите и патогенните бактерии.