\"Котаракът в чизми\" е хубав предколеден подарък както за малки, така и за големи...

Дойде последния работен ден от седмицата, а с него и редовната рубрика на кинокритика Деян Статулов в \"Здравей, България\" за кинопремиерите тази седмица.

Преди да започне с интересните заглавия от киноафиша, той каза няколко думи по повод смъртта на големия български актьор Велко Кънев.

\"Киното и ние всички като зрители загубихме един прекрасен актьор с голяма палитра от състояния, които можеше да изгражда. Той можеше да интерпретира всякакви роли и текстове\", коментира Статулов.

От днес по кината тръгва нов български филм \"Още нещо за любовта\", в който Велко Кънев изиграва последната си роля, макар и второстепенна. На всеки, който иска още веднъж да се наслади на големия актьор, Деян Статулов препоръча този филм.

Иначе друго интересно заглавие тази седмица е четвъртата част от поредицата \"Мисията невъзможна\" с Том Круз. За него Статулов коментира, че е един наистина впечатляващ екшън, с единствената забележка, че не е направен на 3D.

Един друг филм обаче зрителите ще могат да видят в 3D формат, а именно анимацията \"Котаракът в чизми\". Родителите, които ще заведат децата си на кино обаче, трябва да имат предвид, че в лентата има голяма доза смешки и препратки, които са по-подходящи за тях, отколкото за децата им, тъй като те няма да ги разберат. Въпреки това \"Котаракът в чизми\" е един наистина хубав предколеден подарък както за малки, така и за големи.