Водещият ще се опита да разбере как се чувстват гражданите девет дни след атентата...

Този петък, на 27 юли, шоуто „Часът на Милен Цветков” ще се излъчи  на живо от центъра на град Бургас. Как се чувстват гражданите девет дни след атентата в най-големия град в Югоизточна България и накъде поемат сега? Водещият ще разбере от свидетели на случилото се, както и от жената, която прекара цяла нощ в болницата, превеждайки на пострадалите – Лиза Цанкова.

 

Една година по-късно зрителите ще се срещнат и с пострадалите при катастрофата на автомагистрала „Тракия” през 2011 г., когато автобус по линията София - Бургас с 31 пътници се преобърна и самозапали.

 

Живо включване от „леговището” на морските находки ще провери истината за вампирите в Созопол и всички подробности около последните открития на археолозите, а по този въпрос на Милен Цветков ще гостува проф. Божидар Димитров

 

За финал, свеж акцент в предаването ще внесе победителят в най-голямото музикално шоу в България “X Factor”. Пред камерата бургазлията  Рафи Бохосян ще разкаже за последните си музикални проекти, както и ще сподели дали има момиче до себе си в момента. В ефир той ще изпълни и дебютния си сингъл, превърнал се в един от най-големите хитове на лято 2012 – "4321".

 

 „Часът на Милен Цветков” – на живо от град Бургас – този петък, 27 юли, от 17.00 часа по Нова ТВ.