От 6-ти август предаването започва в 7.00 сутринта.

Христо Калоферов и Калина Крумова са най-новата екранна двойка в ефира на Нова ТВ. Водещият на новинарската емисия на медията и независимият депутат ще събуждат зрителите на „Здравей, България” през месец август, като първата им поява като сутрешен тандем ще бъде на 06 август, понеделник. Те ще заместят Евгений Генчев, който излиза в заслужен летен отпуск.

Нетрадиционен старт ще постави първата седмица (06 – 10 август), когато двамата ще водят от различни места. През първите пет дни Калина Крумова ще се включва на живо от родния си град Бургас. Всеки ден чаровната депутатка ще запознава зрителите с най-актуалните теми, гости и събития от черноморския град. Домакин в студиото на „Здравей, България” в София ще бъде Христо Калоферов, който ще представя най-наболелите политически и социални теми от национално значение.

От 13 август двамата ще се съберат заедно в познатото студио на сутрешния блок. Както винаги, свеж завършек на „Здравей, България” ще поставя Павел Владимиров с най-любопитното от света на културата и шоубизнеса.

През целия месец август сутрешният блок на Нова ТВ ще събужда зрителите с 30 минути по-късно и ще бъде с начален час 07.00 ч.