Би ли влезнало семейството пак в къщата - вижте


Зрителите на Нова ТВ познават семейството на Христо и Корнелия Трифонови много добре от последния сезон на "Биг Брадър Фемили".

Но промени ли се животът им след шоуто?

 

Христо разкри, че макар и да са прекарали три месеца в къщата, предаването не е променило живота им, но хората, включително и клиенти на заведението им, ги разпознават по улиците и им е интересно.

"Ние сме работещи хора и когато има с какво да се занимаваш няма какво толкова да те промени", допълни Христо.

Същото мнение споделя и съпругата му Корнелия:

"Абсолютно нищо не се е променило, животът си продължава такъв, какъвто беше и преди. Действително има много хора, които ни харесват и разпознават себе си в образите ни. Има хора, които много искат да се запознаят с нас. Единствено това е разликата след участието ни в Big Brother."    

Семейството разказа, че след участието им и връщането им в Поморие, хората много им се радвали и показвали изключително голямо уважение.

На въпрос лесно ли се живее в къщата на "Биг Брадър" Христо отговори категорично, че е за живеещите вътре е по-лесно, отколкото за роднините и близките, които гледат отвън.

"Вътре изтръпваш първите 10 дни и след това забравяш за камери и за всичко друго и си продължаваш нормалния живот", сподели Христо, изхождайки от личния си опит в къщата.

Корнелия допълни, че в началото действително има стрес, но след това показваш това, което си в реалния живот.

"С абсолютно всички поддържаме много добри отношения. С Чипев се виждаме, Ели Кузмова, с Добрин се виждаме често. Цветелин ни се обади наскоро. Общо взето с всички от нашия сезон поддържаме връзка", разказа още Корнелия.

Готови ли са за повторно влизане в къщата на Big Brother семейство Трифонови - отговора вижте във видеото.  

Репортер: Михаела Карабельова