Вижте първата част (Овен – Дева) от седмичния хороскоп с Даниела Евстатиева

Седмичен хороскоп от 10-ти до 16-ти септември за зодиите от Овен до Дева:

 

ОВЕН
Започвате едно, после друго и накрая се чудите, че резултатите се изплъзват. Застопорете интереса си върху една сфера от делника. Още преди да си съставите програма за седмицата вниманието ви ще да бъда отклонено: приятели или родственици настояват да ви занимаят със своите потребности.
Втората половина на периода ви принадлежи изцяло. Дните са отлични за пътувания, за трупане на познания, впечатления. Към тях се присъединява възможност за запознанство.

 

ТЕЛЕЦ
Убедени сте, че вашият избор е най-добрият. Не позволявате да ви предложат промени. Вървите по отъпкани пътища. Колкото да се убеждавате, че сте прави, червейчето на съмнението ще постигне своето. На 15 и 16 септември ще мислете за нова стратегия. Крайно време е да се погрижите за уреждането на финансови или имуществени въпроси. Ясно е, че темата не ви приятна, но се налага да се приключи.

 

БЛИЗНАЦИ
Непостоянни сте и едновременно с това непокорни. Такива сте за колегите. Друго лице виждат близките си. Сред тях се отпускате, отказвате да се  конфронтирате. Отбелязах, че професионално-служебните отношения буксуват. Трудно е да ви се угоди. Подчинили сте поведението си на мнителността. Не си позволявайте да критикувате всички и за всичко. У дома нещата се подреждат. Вие проявявате желание да обсъдите с близките си предстоящ ремонт, битови промени, което създава предпоставки за много разговори.

 

РАК
Вглеждате се в реалността, спирате се на всеки детайл, анализирате всяка дума.
Дано околните не се отегчат, а и вие се контролирайте. Това, че сте толкова подробни, не означава, че постигате задоволяващи ви резултати. На 10 и на 15 септември не ви спори. Има вероятност да излезете от периода с повече неразрешени въпроси, отколкото са били те в началото му. Нали не искате да се случи това? Концентрирайте се върху същественото.

 

ЛЪВ
Време е да отдадете време и повече усилия на уреждането на належащите материални въпроси. В това се влючва търсенето на рализация на способностите чрез допълнителни занимания. На 12 и на 13 септември попадате в плен на чувствата си. А точно тогава е необходимо да мислите трезво. На 10 и на 15 септември се постарайте да не подхранвате честолюбието си с грандиозни проекти, защото ще е за сметка на приходите или на добрите взаимоотношения. 

 

ДЕВА
Не бързайте, не се опитвайте да гледате много напред. Живейте за деня и се наслаждавайте на онова, което имате. Бъдете философи. Продължават да са валидни тенденциите, подтикващи представителите на знака ви към избор на непривични занимания. На 10 и на 15/16 септември се въздържайте от рискове. Възможно е да ви подведат, да ви включат в инициатива, за която не сте подготвени. Откажете се от нововъведенията, позванствата ви носят проблеми.

 

Втората част на хороскопа (зодиите от Везни до Риби) очаквайте във вторник в "Здравей, България"

 

Автор: Даниела Евстатиева