Седмичен хороскоп от 1 до 8 октомври

Седмичен хороскоп от 1 до 8 октомври

 

ОВЕН
Началото на октомври продължава да ви зарежда с енергия. Вие сте готови за самостоятелни действа и за нищо няма се допитвате. Не приемайте отказ, преследвайте целите си. Планетните положения ви изпращат важно напомняне: успехът ви ще е гарантиран, ако не допускате конфронтации. Особено внимателни бъдете с висшестоящи или авторитетни лица. Тъй като планетата на любовта ще промени местонахождението си по средата на периода, редно е да регламентирате поведението си и да не допуснете околните да се съмняват във вас.

 

ТЕЛЕЦ
Бъдете нащрек. Мислите различно в една нестабилна професионална среда. Не разчитайте на конвенционалните методи и аргументи. Задълбочавайте познанията си. Вашият важен ден от седмицата е 3 октомври. Хармонията и личното ви спокойствие през оставащата част от месеца могат да бъдат гарантирани отсега с безконфликтни семейно-партньорските отношения. По отношение на служебните дела ще се радвате на подкрепата на колегите. Не допускайте интриги да владеят професионалното пространство. Всяко недоразумение е сигнал за пропуск в детайлите. Върнете се отначало.

 

БЛИЗНАЦИ
Вие сте силно впечатлителни. Водите се по формата, по външната изява и блясък. Опасно е, защото можете да попаднете на нелоялни партньори в деловия живот. Защо да си създавате проблеми? Седмицата ви е дадена за общуване чрез кореспонденция, но не и за стратегически планове. Моля, бъдете откровени само с близките си. Възможни са приходи, подобряващи материалната ситуация при родените през май. На 3 и на 4 октомври посетете своя финансов консултант или претеглете възможностите за инвестиране на свободните средства.

 

РАК
Предстои ви динамична седмица, но тенденциите не говорят за напредък в професионално развитие. Защо не помислите за отдих или пътуване? Спретнете ремонт на дома. Отпуснете се, не правете програма за деня, оставете другите да предлагат. Неактивното отношение към задълженията и задачите от делника ще ви предостави възможност да не се огледате и ослушате. 6 и 7 октомври носят вести. В мнозинството случаи се потвърждават очакванията за приходи и материални резултати. Някои може да получат предложение за работа.

 

ЛЪВ
Вие се намирате в центъра на активен и резултатен период. Не си пестете ентусиазма, разчитайте на вдъхновението, за да впечатлявате и да привличате поддръжници. Обръщам се към всички родени под знака с предложението да общуват с авторитетните и знаещите. Да не се срамуват да питат и да не робуват на предразсъдъци, ако искат да напреднат в службата и кариерата. Важните ви контакти през периода са в професионалната сфера. Там получавате подкрепа и успявате да надскочите делничното, да издигнете глас и да защитите позицията си. По никой начин не завеждайте съдебни дела.

 

ДЕВА
Вие сте интересен обект за околните. Невъзможно е хорското внимание да не ви ласкае. Помислете за мотивите им, погрижете се последците - да не са във ваш ущърб. Побързайте да загърбите битките на работното място. Не хабете сили за уморителни и безпредметни дискусии. Планетите предлагат да не се ангажирате с продажби на недвижимост, с извършване на финансови операции. Настоящата седмица е отлична за уреждане на семейни въпроси, за скрепяване на отношенията под домашния покрив. Направете вие първи стъпка към партньора, погрижете се за хармонията във взаимоотношенията.

 

ВЕЗНИ
Енергията на планетата на любовта, Венера, настоява да промените линията на поведение към партньорите. Твърде открито демонстрирате своя интерес и това може да провали отношения, на които държите. Способността ви да общувате дипломатично ще поднесе конкретни резултати. Около 3 октомври съществува опасност „да срещнете с глава стената” на работното място. Възползвайте се от дните в друга посока: потърсете варианти за задълбочаване на познанията, за професионален напредък чрез специализация. Датите 6 и 7 октомври посветете на активни, спортни или физически занимания.

 

СКОРПИОН
Предстои ви важна среща. В зависимост от това къде попада акцентът на интересите ви, ще напреднете в сферата на професионалното или ще задълбочите отношения с подчертано лично-интимен харкатер. Гонете задачите, нищо не отлагайте за утре. Не очаквайте обстоятелствата да ви хвърлят спасителен пояс. 3 и 4 октомври предоставят възможности за подобряване на постъпленията. Все пак да уточня, че вибрациите на планети Марс и Сатурн настояват да подчините импулсите си на ясна, конкретна цел и да не бързате тя да се реализира веднага.

 

СТРЕЛЕЦ
Делникът не ви позволява да си живеете живота спокойно. Налага се да изразявате мнение, да заемате позиция. Предхожда ги наложителност от преразглеждане на приоритетите. Родените през декември (след 11-то число) определено ще има с какво да запомнят дните. Любовта е кацнала на рамото им. Това чувство ще ви промени за добро. Струпването на благоприятни обстоятелства на 5, 6 и на 7 октомври ви вдъхновява за начинания. На всички представители на Стрелец се предлага подкрепа от страна на близки, колеги, съседи. Не бъдете тесногръди.

 

КОЗИРОГ
Жалко, че започвам отново с предупрежденията, но планетите аспекти настояват родените под Козирог да са предпазливи във всичко. Моля, погрижете се да имате своя позиция по належащите въпроси. Не сте в добра кондиция. Предпочетете да се откажете или да сте пасивни, когато става дума за служебни задачи, за начинания. На 3 и на 4 октомври не давайте големи обещания, не надскачайте финансовите си възможности. През втората половина от седмицата изрично се съобразете с предписанията на специалистите по отношение на здравето. Не пропускайте да намерите време за релакс.

 

ВОДОЛЕЙ
Погледът ви се рее в далечината. Привлича ви непознатото, непроученото. Надявам се, че преди да последвате мечтите си, ще се уверите, че в дома ви всичко е спокойно. Възможно е седмицата да постави началото на важен контакт. Непременно определете дали не разкрасявате реалността в желанието си да преживеете нещо истинско. Покрай добрите вибрации, пригодни за претворвяването на мечтите в реалност, не забравяйте да се погрижите за семейството, децата или да погасите задълженията си. 

 

РИБИ
Никой да не ме безпокои! Това е желанието ви, но околните не са толкова “любезни”, за да ви оставят на мира. Предимно ще сте неспокойни и разсеяни. Овладейте се, ако ви предстоят решения. Не се нуждаете от общуване, за да се чувствате пълноценни.  Напълно ви разбирам. Вашите сили са лимитирани и за да се справите с делничните задължения, трябва да се щадите: откажете големите физически натоварвания и уморителните пътувания. На 7 октомври ви “светва пред очите”. Оттърсвате се от чувството за предопределеност. Не се задържайте вкъщи, не крийте чувствата си. Говорете за преживяванията си с любимите хора.

 

Автор: Даниела Евстатиева

 

Месечния хороскоп за октомври четете тук