Тутманик, гурме кухня и американо-мексикански гозби овкусяват седмицата

 

Много храна, много емоции и... най-дългото хоро – това са само част от  изненадите, които ще предложи „Черешката на тортата – ти си звездата” следващата седмица (26-30 ноември).
 
На масата ще седнат компютърен специалист, художник и гримьор, барман, фризьорка и интернет доставчик с артистични наклонности. 
 
Храненето ще започне типично по български – с тутманик и традиционни гозби. Домакин ще бъде ИТ специалистът Тошко, който е виновникът и за най-дългото хоро както в историята на шоуто, така и в Горна Малина.
 
Изтънчена и артистична ще бъде вечерята във вторник, когато домакин ще е художничката Габи. Тя ще приготви истински творения на изкуството и вкусни ястия. Някои от гостите ще си оближат пръстите, други ще си вземат за вкъщи, а трети – ще останат недоволни. 
 
Сряда ще бъде посветена на гурме кухнята. В менюто е включена супа, нестандартно основно ястие и коктейли на специално място, а организатор на всичко това ще бъде българският турчин Синан. 
 
Международна ще бъде вечерта в четвъртък, когато домакинът Елвира ще подготви американска вечер с мексикански вкус, гарнирани с няколко на брой изненади. 
 
Часът на истината ще настъпи в петък, когато домакин ще бъде Боби. Той ще посрещне гостите си с изобилие от храна и ще успее да свали всички маски. Много неща ще бъдат казани, но само един ще бъде избран за фаворит на седмицата.
 
 
„Черешката на тортата – ти си звездата” – от 26 до 30 ноември, от 17.00 ч. по Нова ТВ