Вторият Съквартирант, който напусна шоуто, бе Стоян Дудов


Часове преди двама от участниците да напуснат шоуто завинаги в понеделник вечер, Биг Брадър даде нова мисия на номинираните, като те трябваше да отговарят на различни въпроси. Участниците трябваше да проявят характерите, знанията, смелостта и бързината си.

Състезателният хъс на Панайот по време на играта изнерви останалите до краен предел. Участникът от Гълъбово прекъсваше Стойка, Дими, Миро, Никола и Тризначките, а със своята активност дори не даде възможност на някои от тях да се включат в играта. Стойка отново не остана равнодушна към поведението на Панайот, като в гнева си тя дори се разплака.  
 
Дими и македонецът Никола бяха двамата Съквартиранти, които първи си поеха дъх, след като водещият Ники Кънчев им съобщи, че са събрали най-малко негативни гласове от зрителския вот.

Останалите номинирани – Миро, Стойка, Панайот и Тризначките отговаряха на живо от Изповедалнята на въпросите на защитниците в студиото -  фолк певеца Константин, социолога Мира Радева, ТВ водещата Мая Савова и Къци Вапцаров.

В крайна сметка зрителите определиха Панайот да напусне завинаги Къщата на Биг Брадър. Той остана видимо доволен от избора на зрителите, убеден, че е дал всичко от себе си, за да има шоу и настроение в Къщата.

Вторият Съквартирант, който трябваше да си тръгне от Биг Брадър All Stars, беше Стоян. Той изобщо не беше подготвен за новината и напусна Къщата само по потник и яке.