Домът на съквартирантите се превръща в приказен свят

 

С падането на първия сняг и наближаването на най-светлите дни от годината – коледните и новогодишни празници, Биг Брадър реши да докаже на съквартирантите, че по Коледа се случват чудеса. Новата мисия на участниците в Big Brother All Stars се казва „Фабрика на Дядо Коледа“, а някои от тях ще получат особени отговорности в нея. 
 
През следващите няколко дни Боби трябва ще се превъплъти в образа на белобрадия старец, който носи щастие и радост на всички деца по света, а в ролята на неговата най-голяма опора – Снежанка, ще видим Цеце. Всички останали в Къщата са трудолюбивите джуджета, а тяхната задача е да изработят подаръци за най-послушните деца. Участниците приемат новата си задача с ентусиазъм, а коментарът на Нед, след като облича костюма си, е, че на него се пада честта да бъде най-дебелото джудже. 
 
Място за грешки по Коледа няма, а основната цел на Дядо Коледа и Снежанка е да направят всичко възможно, за да могат техните джуджетата да свършат работата си навреме и успешно.  
 
Какви изненади е подготвил Биг Брадър за джуджетата какви ще са специалните задачи на Снежанка и Дядо Коледа,  ще стане ясно в епизода в четвъртък, от 20.00 часа, по Нова Телевизия.