В новата седмична мисия те ще трябва да делят и едно легло

Романсът между Цеце и Боби продължава. Целувките, които двамата си размениха преди дни накараха всички съквартиранти с огромно нетърпение да чакат кога между ръгбистът и манекенката ще се случи нещо повече.


Напоследък обаче Боби се дистанцира от македонката и това я принуди да потърси Миро за съвет. Той бе лаконичен в отговора си, но заяви, че по-сериозните неща между влюбените може да се случат и извън Къщата на Big Brother.


По време на живото предаване в сряда Любов използва възможността да обясни как Боби си е ударил главата след запой в къщата. Самият той обаче отговори, че случилото се няма нищо общи с истината.


За пореден път Тризначките не си спестиха злобните коментари по адрес на пловдивската актриса Стойка, а когато засегнаха и темата за личния й живот извън Къщата, чашата преля. Стойка започна да крещи по техен адрес и дори се закани да ги изгони.


Недостъпният Боби си отпусна душата и най-сетне покани Цеце на танц.


В новата седмична мисия Big Brother бе коледна. Големият брат даде задача на съквартирантите да се превърнат поне за малко в Дядо Коледа, Снежанка и техните верни помощници – джуджетата. За целта те облякоха специални коледни костюми. Освен това президентския апартамент бе отстъпен на Боби и Цеце, които се въплътиха в образите на Дядо Коледа и Снежанка.