Другият вариант за любовен подарък са ръчно изработените маслени лампи

В статистиката на най-желаните подаръци за Коледа първо място заема козметиката. Един от най-желаните варианти са така наречените козметични колекции. Стремете се към мултифункционалност. Само с един комплект ще изненадате любимия човек с всички необходими продукти за красота.

 

Но да не забравяме, че най-важното е да се информирате какъв тип кожа има човекът, на когато ще купувате подарък. Сред най-предпочитаната и полезна се нарежда колекцията с масло от ший. Тя е предназначена за хора със суха и склонна към възпаление кожа. Съдържанието му в кремовете за лице гарантират младежки вид и свеж тен както на жените, така и на суетните господа.

 

Ако искате да дарите пълна релаксация на онези, които обичате, не е задължително да ги водите на излишно скъпи СПА курорти.  Изненадайте любимия с предварително приготвена вана, обогатена с масло от лавандула, декорирана със задължителните ароматни свещи. Освежете нейния аромат с плодови соли. Богатата ботаникус комбинация от чиста лавандула и силно почистващи масла от портокал, лимон, мандарина и кипарис, осигуряват прекрасно отпускащо удоволствие за всяка вана.

 

Перфектното допълнение към подаръка са ароматните свещи. Ако искате да бъде по-оригинални, изберете ръчно изработена свещ от пчелен восък. Романтичният им пламък ще запали неподозирани удоволствия и желания у вас и вашата половинка. Обещаваме неповторима емоция.

 

Другият вариант за любовен подарък са ръчно изработените маслени лампи. Те създават приятна атмосфера и със сигурност ще се превърнат в необичайна декорация за всеки дом и красив момент.

 

За настроените на по-арт вълна, препоръчваме произведения на изкуството. Подарете картина, която остава вечен спомен.