Тя му се обиди, когато разбра, че е говорил зад гърба й за нейната фигура

Найден за първи път се погрижи за вечерята в Къщата на Big Brother. Докато той готвеше, Съквартирантите решиха да му попеят. За музикалното оформление помогнаха Миро и македонеца Никола. Може би заради хубавата музика и добрата компания, спагетите залепнаха на дъното на тенджерата.


Най-големите врагове на Стойка и Борислав са Миро и Тризначките и те вече трудно делят едно помещение. За ръгбистът и актрисата пасивното поведение на Лили е неуместно и те се опитаха да я настроят по-войнствено, обвинявайки я в безхарактерност.


Същевременно от няколко дни Надежда се опитва да успокои сестра си Любов, понеже усеща, че агресивното й поведение може да ги провали.


Боби надълго и нашироко обсъди със Стойка поведението на Миро в Къщата. Той се чудеше защо Миро отново е приел да участва в Big Brother, след като при първото си участие му е излезнал прякора „Ревльото”.


В това време в друга част на къщата Миро се възмущаваше от отношението на ръгбиста Боби към македонката Цеце.


След като Big Brother разкри картите на Съквартирантите като им цитира реплики, които те са говорили зад гърба на останалите, отношенията в Къщата се влошиха. Така Стойка разбра, че освен нещата, които са си казали очи в очи, Миро я е обсъждал зад гърба й.


Това накара Стойка да се определи като съквартиранта, който е най-подиграван, най-обсъждан, най-обиждан и най-унижаван. Малко след това тя бе подложена на поредната доза обиди от страна на Любов.


Освен срещу Стойка, Миро бе правил злобни коментари и срещу Лили, обсъждайки фигурата й. Той обаче се опита да избегне конфликта като й се извини лично. Лили пък дръзна да го накара да пипне дупето й, за да се увери колко стегнато всъщност е то.


Тризначките, които се възприемаха като домакини на Къщата на Big Brother в понеделник бяха изпратени към своя роден дом. Те събраха 83,5% от негативния вот на зрителите. Стойка и Лили искрено се зарадваха на този вот, успокоявайки се, че вече няма да бъдат мишени за постоянните нападки на Вяра, Надежда и Любов.