Румен Угрински и Герасим Георгиев – Геро ще поемат щафетата от 1-ви януари

На 31-ви декември „Господари на ефира“ ще забавлява зрителите на Нова телевизия двойно повече. Празничното новогодишно издание започва точно в 21 часа и ще е двойно по-дълго от обикновено. В продължение на един час ще се забавляваме с най-доброто от изминалата година, подредено в класация по месеци.

 

В празничното студио пък ще има цели петима водещи - Мария Игнатова, Димитър Рачков, Васил Василев – Зуека, както и Румен Угрински и Герасим Георгиев – Геро, които ще поемат щафетата „Господари на ефира“ от 1-ви януари. Отборът на Адреналинките също е в разширен състав. Към Вики, Ками и Пепи ще се присъединят Алекс и Ваня.

 

Освен класацията на най-запомнящите се събития за всеки от месеците от 2012-та, ще видим и няколко специални музикални поздрава и за да не разкриваме изненадата, ще кажем, че единият например е насочен към „Топлофикация”. Ще разберем кои от родните депутати какви късмети изтеглиха от баницата на „Господари на ефира“.

 

Късмети и сурвакане ще има разбира се и в студиото на „Господарите”. А към края на предаването, малко преди да гръмнем шампанското, ще чуем и Новогодишното обръщение на Калеко Алеко.