Партията изготви списък с имената на народни представители, гласували против национализация на ЕРП-тата

Позорен списък с имената на 54-мата депутати, които не подкрепиха национализацията на електроразпределителните дружества, залепи партия „Атака” на вратата на стаята си в Народното събрание.

 
Според националистите вотът на въпросните народни представители бил „национално предателство”. Заради тази своя постъпка, 54-мата бяха поздравени с песента на поп фолк изпълнителя Радо Шишарката „К*рви, сбогом”.
 
Името на песента първоначално бе записано до списъка с депутати, а после депутатът Венцислав Лаков го пусна на живо от таблета си пред телевизионните камери.
 
Междувременно от „Атака” обявиха, че напускат парламента и няма да участват повече в заседанията му. Това се случва 3-4 дни преди окончателното разпускане на институцията.
 
Всичко това само показва, че съм бил прав да искам психотестове за кандидатите за народни представители”, коментира председателят на парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев.
 
Цецка Цачева, както и повечето депутати, фигуриращи в позорния списък, отказаха да коментират постъпката на колегите си от „Атака”.