Шеф Манчев оцени кулинарните й умения с три точки

24 точки събра певицата Аксиния, която събра на вкусна вечеря актьорите Явор Гигов и Наско Михайлов, певицата Мариана Попова и главният редактор Станислав Дочев. Така тя застана на второ място в седмичното класиране на предаването „Черешката на тортата”.


За гостите си Аксиния сготви зелена салата с чери домати и кисело мляко, сьомга с домати, задушена на фурна, броколи на фурна със запечен кашкавал и бисквитена торта с течен шоколад.


В класирането на ястията участваха гостите, домакинята и шеф Манчев, който им дава задачите.


Явор Гигов даде оценка 4 на кулинарните умения на Аксиния. Певицата Мариана Попова също даде четири точки на Аксиния. Наско Михайлов беше по-щедър в оценяването на сексапилната дама и й подари пет точки. Станислав Дочев оцени с 3 точки уменията на певицата в кухнята.


Аксиния надскочи очакванията на своите гости и затова сама си подари пет точки. „Не защото съм много самовлюбена, а защото знам, че дадох всичко от себе си”, коментира тя своята оценка.


От своя страна шеф Манчев остана изненадан от приготвянето на сьомгата и употребата на салвия в гозбите на Аксиния. Затова той оцени кулинарните й умения с 3 точки.