В тазгодишния формат на X Factor участват хора от Нигерия, Англия, Русия и Беларус

На 9-ти септември стартира вторият сезон на музикалното шоу X Factor. Днес е последният ден, в който кандидатите за слава ще могат да премерят сили с конкурентите си. Сред тях обаче има и такива с много интересна съдба. Тава се оказа и историята на Виктория Коприна. Младата рускиня пристига на Българското Черноморие и се влюбва в българин. Виктория е доказала се певица в Русия, има издаден албум, но любовта я кара да загърби постигнатото с много труд и да заложи на любовта.


„Това беше втората ни сватба. Ние се бракосъчетахме. В неделя беше нашият църковен брак. Това е нашият луд месец август”, разказа съпругът й Георги Николов.


Георги става и основната причина Виктория да се запише за прослушванията на X Factor, въпреки че все още слабо говори български език. Младата певица научава песента на Силвия Кацарова „Обещай ми любов” и се явява на конкурса. Гласът й прави впечатление на журито и тя получава нужните четири „Да”, за да продължи в следващия кръг.


Продуцентът на предаването Магърдич Халваджиян подчерта, че Виктория ги е грабнала с увереността си. „Хората от големи нации нямат комплекси. Те излизат на сцената и работят все едно вече са големи звезди. Нещо, което много ми се иска нашите да правят, защото те са доста по-плахи и неуверени. Защото тя излезе все едно цял живот е пяла на български, все едно е голяма звезда – излезе с това самочувствие на сцената. Това много ми хареса на мен”, похвали я Халваджиян.


Продуцентът на предаването подчерта, че в тазгодишния формат на X Factor участват хора от Нигерия, Англия, Русия, Беларус. Кандидатите посочват различни причини за решението си да стъпят на сцената на музикалното шоу. Има такива, чиито приятели се хващат на бас, че ще спрат цигарите, ако отидат на кастингите.


„Имаме много известна състезателка по художествена гимнастика с 80 медала, която дойде при нас да попее”, похвали се Халваджиян.


Целия разговор гледайте във видеото.