Хиляди фенове останаха шокирани от поведението на 20-годишната изпълнителка

Ирландската певица Шинейд О'Конър заплаши със съд Майли Сайръс заради неприлични нейни изказвания в социалната мрежа. Хиляди фенове на Майли останаха неприятно изненадани от факта, че младата певица демонстрира поведение, в което не се съобразява с никого и не внимава какво говори и кого обижда.

 

В началото на месеца Шинейд О’Конър написа две отворени писма до Майли Сайръс, в които изказа загриженост за начина, по който музикалната индустрия третира младото момиче. Ирландката посъветва Сайръс да редуцира кръга от съветници, като допълни, че талантът й е достатъчен, за да не се налага да се съблича на сцената, защото това само ще нарани както нея, така и милионите млади момичета, които я гледат с почитание. Макар замислено като оказване на подкрепа и споделяне на опит, писмото на О’Конър бе игнорирано.

 

В опит да дискредитира ирландката, Сайръс извади в Туитър снимки от тежкото минало на Шинейд. Тя качи в профила си постове на изпълнителката отпреди две години, когато страдащата от раздвоение на личността Шинейд търси съвети към кого да се обърне за помощ, както и видео, в което къса снимка с образа на папата.

 

О’Конър не се забави и отговори на провокацията с трето отворено писмо, в което заплашва Майли със съд. В Туитър тя написа "отдели пет минути днес между разсъбличането, за да се извиниш и да махнеш грозните постове".

 

В подкрепа на хора като нея, които са страдали от психически заболявания, ирландката допълни: "Поразена съм, че 20-годишна девойка може да бъде толкова безотговорна. Тя изпраща послание към останалите младежи, че е нормално да се държат като проститутки и да се подиграват с всички, които са страдали или страдат от психически заболявания, а мнението им не трябва да се зачита".

 

Майли Сайръс все още не е дала своя отговор на третото отворено писмо.