Преди X Factor никога не бяхме пели заедно, коментираха пред „Събуди се” близначките

„Сънувахме, че отпадаме от X Factor”, това признаха Влади и Алекс минути след като напуснаха музикално шоу №1 в света. 


X Factor ни събра – преди това никога не бяхме пели заедно”, коментираха днес в „Събуди се” къдрокосите близначки, като допълниха, че именно благодарение на формата са имали възможността да бъдат и рапърки, и булки. Пред водещите Рада Богданова и Антон Андонов двете признаха, че трябва да наваксват в училище и им предстоят изпити по актьорско майсторство, тъй като следващата им цел е голямата театрална сцена. Те бяха единодушни, че участието им в X Factor е било само началото и занапред ще продължат да се занимават с музика. 


По време на елиминациите вчера вечер техният ментор Мария Илиева бе категорична, че Алекс и Влади са завършени артисти – въпреки това обаче нейният решаващ глас определи те да напуснат шоуто. Мария Илиева бе изправена пред най-трудния избор – да определи кой от нейния отбор да отпадне. Близначките се бореха за оставане в шоуто заедно с Lollipop, след като събраха най-малко зрителски гласове. С изключение на Саня, останалите трима съдии бяха единодушни, че групата се е представила по-добре. 


Във своята Facebook страница Алекс и Влади коментираха отпадането си по следния начин: „От днес нататък ни чакат само хубави неща! Имаме вас, имаме нас... Никой не може да ни отнеме това, с което Бог ни е дарил – вие го виждате! Нищо не е свършило! Тепърва започва всичко!“.


Миналата вечер чухме и първата обща песен на финалистите, както и „Бягство“ на дует Авеню. Боби и Заки се събраха на сцената на X Factor, заедно с Deep Zone Project и изправиха публиката на крака. 


Какво предстои да видим в третия концерт, ще разберем в четвъртък, 17.10, от 21.00 часа по Нова ТВ.