Звездата от „Гордата Аси” е сред номинираните в кампанията на Диема Фемили „Фамилията решава”

Звездата от „Гордата Аси” Туба Бююкюстюн е получила предложение от фирмата, построила най-високата жилищна сграда в света – Princess Tower в Дубай. Според турските медии компанията е поканила известната актриса да рекламира жилищния небостъргач, като някои източници дори допълват, че фирмата й е направила и доста скъп подарък – апартамент в сградата на стойност 2 милиона долара.


Туба Бююкюстюн добила изключителна популярност с участието си в „Гордата Аси”, „Под липите” и „Огнено сърце”, е сред номинираните в категорията за любима актриса в кампанията на Диема Фемили – „Фамилията решава”.


От следващия понеделник, 21 октомври, във Facebook страницата на канала facebook.com/diemafamily, феновете на турските саги ще могат да гласуват за нея и още три номинирани звезди от южната ни съседка – Сонгюл Йоден, позната у нас като Инджи от „Перла” и Ясемин от „Другите отчаяни съпруги”, и Бергюзар Корел („1001 нощ”).


И докато Туба Бююкюстюн не спира да бъде канена за участия в реклами, интервюта и често е на корицата на големите арабски списания, колежката й Сонгюл Йоден усилено се подготвя за новия си театрален спектакъл – „Кавказкият тебеширен кръг" на Бертолд Брехт.


Актрисата не крие, че в момента именно театърът е новата й голяма любов. Любопитна подробност е, че премиерата на пиесата ще се проведе в културния център „Садри Алъшък” – той носи името на актьора, с чийто син Сонгюл има връзка от три години.


Какво се случа с другата номинирана Бергюзар Корел? Това лято тя се ангажира активно с протестите в защита на дърветата в парка Гези в Истанбул. Заедно със съпруга си Халит Ергенч те бяха всеки ден на площада. Припомняме, че двамата изпълниха ролите на Онур и Шехерезада в сериала „1001 нощ”, като любовта между екранните им герои бързо прерасна и в живота. Веднага след приключването на снимките, Бергюзар и Халит се ожениха, като по-късно тя роди и син на име Али.


Коя от трите дами ще спечели признанието „любима актриса” в кампанията „Фамилията решава”, ще разберем в края на следващата седмица, 25 октомври (петък), когато традиционно приключва гласуването за седмичните категории.


Този петък, 18 октомври, ще стане ясен и победителят в категорията за любим актьор, където тази седмица спорят Къванч Татлъту, Игит Йозшенер и Бурак Хаккъ. Към момента с убедителна преднина от 79 % води Къванч Татлъту, известен още като турският Брад Пит.


Повече информация за кампанията, може да намерите във Facebook страницата на канала facebook.com/diemafamily