80-годишни фенки на рускинята мечтаят да я чуят в изпълнение на Тина Търнър

Баба Люси от X Factor става манекенка. След като доказа, че музикалната сцена й е тясна, днес тя ще се изяви и на модния подиум – баба Люси, както я наричат всички, ще дефилира при представянето на новата колекция на италианска марка, редом до Марта Вачкова. Освен новото амплоа, атрактивната участничка няма да пропусне и да поздрави гостите с музикално изпълнение – класиката „O Sole Mio”.

 

С типичното си чувство за хумор Люси се шегува, че макар на 63 години, поддържа манекенската си фигура с ежедневни тренировки – всяка сутрин бяга по два часа на пътеката и прави упражнения за разтягане и тонус. На физическата й форма могат да завидят дори младите, защото Люси кипи от енергия, не страда от високо кръвно и е изключително издръжлива.

 

Доказателство за това ще видим в утрешния епизод на X Factor, където тя със сигурност ще има нужда от много енергия на сцената – темата на концерта ще бъде R’n’B и диско. Чеченката, която досега чухме в изпълнение на Васил Найденов и Лили Иванова, утре ще влезе в ролята на Тина Търнър. Любопитното е, че най-щастливи от избора на новата й задача ще бъдат 80-годишни фенки на Люси, които във Фейсбук настойчиво я молиха да изпълни песен именно на американската  поп легенда. В четвъртък рускинята ще сбъдне тяхната мечта с изпълнение на хита „The Best”.

 

Освен Тина Търнър, част от музикалния репертоар ще бъдат още Риана, Джъстин Бийбър, Робин Тик, Пъф Деди, Леона Луис, Алиша Кийс и други.

 

Повече информация можете да откриете на сайта на X Factor: http://xfactor.novatv.bg, както и на Фейсбук страницата: https://www.facebook.com/xfactorbulgaria

 

R’n’B и диско вечерта на X Factor – утре, 17 октомври, от 21.00 ч. по Нова ТВ.

 

Кои ще бъдат номинирани за елиминации и кой ще си тръгне от шоуто, ще разберем в петък, 18 октомври, от 22.00 ч. по Нова ТВ.