Удължена емисия Новините на Нова и повече време с Милен Цветков, „Господари на ефира” и премиерен сериал

Нова ТВ с нова следобедна програма – това ще предложи медията на своите зрители от 25 ноември (понеделник), когато още повече новини, публицистика и свеж хумор ще окупират следобедния ефир. Броени дни по-късно към тях ще се присъедини и премиерният бразилски сериал „Пътят на възмездието”. 

 

От 25 ноември стартира излъчването на удължена следобедна емисия на Новините на Нова. От 16.00 ч. водещите и репортерите на медията ще отделят два пъти повече време за най-актуалните новини и теми от обществения и политически живот. Веднага след това, повече ефирно време ще получи и Милен Цветков с  неговия провокативен поглед върху актуалните събития от деня.

 

След „Часът на Милен Цветков” щафетата ще поемат водещите Зуека и Рачков. В резултат на големия зрителски интерес, от 17.30 ч. до 18.00 ч. зрителите ще имат втори шанс да гледат епизодите от предишната вечер. Така в продължение на два часа (16.00 ч. – 18.00 ч.) Нова ТВ ще предлага микс от най-важните новини, запазения стил на Милен Цветков  и забавния хумор на „Господари на ефира”. След повече от три месеца в ефира на медията предаването „Марс и Венера” приключва своя сезон.

 

Голяма изненада за зрителите на Нова ТВ ще бъде премиерният за родния ефир, най-гледаният бразилски сериал „Пътят на възмездието”, който ще стартира в началото на декември и ще се излъчва от 15.00 ч.  В него вечната история за отмъщението ще намери своя нов латино прочит.