Зрителите изправиха в музикален двубой Мартин и Ана-Мария

„Аз спечелих X Factor осем пъти”, с тези думи Мартин напусна сцената на шоуто след вчерашния елиминационен концерт. Той допълни, че това е само началото и пред него вече има нов път. Мартин, който бързо си спечели определението „секс символ”, благодари специално на всички дами, които са повярвали в него и в това, че е много повече от „едни плочки”. Като жест именно към женската аудитория, той изпълни песента She на Елвис Кастело. Минути след като слезе от сцената, Мартин сподели: „Всичко продължава, щастлив съм, X Factor за мен беше истинско забавление и израстване“.

 

На вчерашните елиминации той се изправи в музикален двубой срещу Ана-Мария. Възпитаничката на фондация „Бербатов” изпълни песента на Кристина Агилера Hurt и остави журито единодушно, че тя трябва да продължи напред в състезанието. Заки аргументира вота си в нейна полза с това, че изпълненията й винаги го вълнуват силно. Любо нарече Ана-Мария „нашето малко чудо”, а Мария изтъкна забележителния глас на най-малката в шоуто. Всички обаче бяха единодушни, че Мартин е най-бързо развиващият се артист на сцената на X Factor. Единствено Саня гласува в полза на своя възпитаник като заяви, че вярва повече в него.

 

С двата концерта тази седмица финалистите застанаха зад благотворителната инициатива „Приеми дете. Създай бъдеще“ и подкрепиха каузата на приемното родителство. Днес от 18:00 часа, в Сердика Център, всички почитатели на музикално шоу №1 ще могат да се срещнат с талантите от X Factor, за да се насладят на специален концерт и да поставят началото на най-дългоочаквания празничен сезон.

 

Повече информация можете да откриете на сайта на X Factor, както и на Фейсбук страницата.