Национална лотария зарадва самотен баща на две деца за Нова година

Изненадите от Национална лотария не спират. Тази седмица всеки един от участниците в студиото си тръгна с допълнителен подарък, освен паричната награда. В последния брой за 2013 година предаването направи няколко човека по-щастливи със 102 000 лева. Новогодишната равносметка - за цялата година предаването „Национална лотария“ раздаде 2 797 500 лева. Общо раздадените печалби през 2013 година от Национална лотария са 17 644 516 лева. Изненади и много награди ще очакват всички и през новата 2014 година.

Тази събота в играта „На крачка от късмета“ имената на тримата щастливци избрани от Вяра Атова на живо в студиото са Павлина Лазарова от Пазарджик, Фатме Исова от село Садово и Едуард Бончев от град Ямбол. Усмивките по лицата и на тримата участници станаха още по-големи, след като сами отвориха специалните пликове с изненади от Захари Бахаров с допълнителни награди. Първата дама ще гледа филми на новото си домашно кино, Фатме ще снима с нов фотоапарат, а единственият мъж в първата игра е горд собственик на нов таблет. Вечерта се превърна в още по-вълнуващо преживяване за Едуард, тъй като застана до любимия си актьор Захари Бахаров и късмета го изстреля до чисто новия френски автомобил. „Чувството да участваш и да спечелиш в Национална лотария наистина е неописуемо“, сподели след играта 22-годишният господин.

В играта „Сейфове“  вече за максималната печалба от 60 000 лева, имената на двамата участници тази седмица са Диляна Кирилова от София и Недко Дончев от Монтана. Дамата започна играта си с отваряне на сумата от 8 000 лева, а първия знак „Х“ отвори Недко. Там обаче имаше изненада – нов телефонен апарат. Първият кръг на играта напусна Диляна с две допълнителни награди - интерактивна игра и телевизор. Тя ще посрещне новата година и със сумата от 6 000 лева. Възможността да утрои своята печалба от 8 500 лева в „златните сейфове“ получи Недко. Късметът беше с него и той отвори два знак „Х3“, така той си тръгна от студиото с обща печалба от 25 500 лева. Недко има две дъщери, за които се грижи сам. „Изключително удоволствие беше играта за мен, много съм щастлив, че ще зарадвам децата си с подаръци за Нова година“, разказа господинът родом от Монтана.

В играта „MEGA JACKPOT” името на щастливката, която изтегли най-голямо число от картите се казва Нели Григорова от Пазарджик на 44 години. Дамата определи сумата на своя джакпот в играта след завъртане на „Колелото на късмета“ – 150 000 лева. Тя бързо достигна до 4-тата сфера, на която направи първата си грешка. След консултация с близките си дамата продължи своята игра. Много уверено тя успя да достигне до финалната сфера, на която обаче направи отново грешка и си тръгна с награда от 30 000 лева. „ Бях на крачка от големия джакпот, но не съжалявам за нищо. Животът е игра!“, коментира Нели след края на шоуто. 

От играта „Специален шанс“ в студиото, своята награда на стойност 2 000 лева от водещата Вяра Атова получи Пламен Тихин от Сливен.  На своята моментна печалба  от 5 000 лева от билета „Сбъдни мечтите си“ ще се радва Костадинка Петрова на 73 години от гр. Шумен. Още един късметлия от билета „Лото+“ получи своята награда от 5 000 лева – Деян Александров от Видин.

Всички късметлии в предаването можете да видите в епизода на Национална лотария на NovaPlay.

Как да станете един от участниците в Национална, вижте на страницата на предаването на novatv.bg.