Повече време от 13.30 ч. с любовта на Онур и Шехерезада преди големия финал по Нова ТВ

С нови изненади за зрителите започва новата година в ефира на Нова ТВ. Още тази седмица в това ще се убедят както любителите на хитовите турски сериали, така и почитателите на филмови класики. 

Всеки делничен ден, от 13.30 ч. до 16.00 ч., зрителите могат да се насладят на двойна доза от сериала „1001 нощ”. Поводът е приближаващият финал и дългоочакваната развръзка на историята между Онур и Шехерезада. Именно затова Нова ТВ излъчва двойни епизоди от поредицата до големия финал в средата на януари. 

Краят на първия сезон бе уникален – сватбата на главните герои Онур и Шехерезада се излъчва на живо, а гости на нея са реални известни личности от турския елит. Със сватба завършва и вторият сезон – между Шехерезада и Енгин. Тя обаче се проваля и Шехерезада се връща при Онур и истинското си семейство.

Как приключва историята, предстои да разберем на 17 януари в ефира на Нова ТВ. Дотогава зрителите могат да следят неочакваните обрати и драматичните отношения между актьорите в двойните епизоди на поредицата.

Освен с напрегнатия сюжет „1001 нощ” провокира зрителския интерес и с любовта на главните герои и извън снимачната площадка. Актьорите Халит Ергенч и Бергюзар Корел пренасят любовта си в живота, като скоро след снимките двамата се венчаят, а впоследствие се ражда и синът им Али. 

И докато в обедните часове ефирът на Нова ТВ отдава заслуженото на драматичната турска сага, запазено място в праймтайма на петъчните вечери имат едни от най-хитовите филмови заглавия. Петъчният филмов маратон започва още този петък, 10 януари, 20.00 ч., когато началото поставя екшън-комедията „Ченгето от Бевърли Хилс”. В продължение на три петъка брилянтният Еди Мърфи ще следи реда в Бевърли Хилс в трите поредни части на заглавието, а след това ще предаде щафетата на други филмови хитове. Така през януари и февруари уикендът в ефира на Нова ТВ и традиционните за него филмови заглавия ще започва още от петък вечер. 

Двойни епизоди на „1001 нощ” – всеки делничен ден от 13.30 до 16.00 ч. по Нова ТВ
Петъчни филмови вечери – от 10 януари, всеки петък, от 20.00 ч., по Нова ТВ.