Актрисата Катрин Тилдез се появи на Британските награди за телевизия с рокля на Невена Николова

Българска дизайнерка е създала дрехите за сериала „Имението Даунтън”, който доскоро се излъчваше в ефира на Нова телевизия. Когато се захваща с изработката им, Невена Николова разказва, че не си давала сметка колко важни са тези героини, колко са харесвани и обичани не само в Англия, но и в Америка.

„Те са търсели необичайни рокли. Нещо, което не е виждано и което не може да бъде видяно и върху друг човек. Така че когато дойдоха при мен стилистите за тази фотосесия, те взеха 30 рокли, от които впоследствие са избрали седем, което никак не е малко от общо деветте рокли, показани на фотосесията”. Това заяви дизайнерката Невена Николова в „Здравей, България”.

Популярната актриса Катрин Тилдез от сериала „Coronation Street” се появи на церемонията на Британските награди за телевизия с рокля на същата дизайнерка. В ефира на Нова тя показа и рокля с дантела, която е използвана за изработването на сватбената рокля на Кейт Мидълтън.

„Моите клиенти държат на определени неща и не се интересуват от мнението на никой друг”, заяви Невена Николова.

Тя сподели, че има известна разлика в моделите, които се харесват в Лондон, и тези, които са популярни в България.

Какво още разказа Невена Николова за модните навици на британските звезди и какви ще са тенденциите тази година, вижте във видеото тук.