Участници в Национална лотария влагат печалбите в образованието на децата си

В началото на месец февруари Национална лотария раздава още парични и предметни печалби. Нови десет участници участваха в предаването по Нова с водещи Захари Бахаров и Вяра Атова.

Предаването започна с играта „На крачка от късмета“ и участниците 35-годишния Димитър Стоянов от Генерал Тошево, 37-годишния Георги Пиперков от Сепарева баня и  53-годишния Стефан Георгиев от Плевен. Играта и на тримата започна наравно и до последно всички бяха под напрежение. С нов автомобил и застраховка на пътниците на стойност 100 000 лева от студиото потегли Димитър. „Много ми хареса новата ми придобивка и се радвам, че аз първи успях да пресека финалната линия на играта“, заяви Димитър след края на участието си.

В играта „Сейфове“ и шанс за награда от 60 000 лева получиха 31-годишният Георги Иванчев от София и 38-годишната Елена Тумбалова от Дряново. Пръв след отваряне на два знака „X” напусна Георги със сумата от 4000 лева. Софиянецът очаква дете през юли и спечелената сума ще помогне много на двамата млади родители. Елена успя да натрупа печалба от 8500 лева и продължи своето участие в „Златните сейфове“ на Национална лотария. В първия избран от нея сейф имаше знак „х3“, но във втория се криеше „Х“. Дамата реши да рискува и сейф №4 й донесе късмет. Така тя утрои своята сума и си тръгна с печалбата от 25 500 лева. Спечелената сума ще инвестира в образованието на децата си.

В първото предаване от най-краткия месец в годината за Мега джакпота на Национална лотария избраните участници бяха Александър Василев на 26 години от София, Таня Генчева на 28 години от Бургас, Веселина Сакалова на 24 години от Пазарджик, Цонка Христова на 63 години от Карнобат и Даниела Петкова на 45 години от Луковит. Най-голям късмет имаше Даниела и след като изтегли най-високата карта – 37, тя спря „Колелото на късмета“ на сумата от 100 000 лева. На петата сфера тя допусна грешка, реши да рискува, но отново сгреши и си тръгна с печалба от 10 000 лева. Напускайки студиото на Национална лотария, тя сподели, че билетът, с който участва, е бил на дъщеря й и спечелената сума ще вложи в нейното образование.

В студиото лично от водещата Вяра Атова наградата си от играта „Специален втори шанс“ на стойност 2 000 лева получи Благовест Разкалински от Кърджали. На своята моментна печалба от билета „Лото +“ на стойност 5 000 лева вече ще се радва Албена Пейкова от град Пловдив, на същата сума от билета „Лото +“ попада и Гергана Дялкова от град Кърджали.

Тази събота Национална лотария раздаде в ефира на Нова парични и предметни награди на стойност 77 000 лева. Всички късметлии в предаването можете да видите тук.