"Не обичам да пиша за неудачници", сподели още Минчев

„Не се страхувам да питам и да пиша за секс. Не обичам да пиша за неудачници. Голяма част от тях са такива. Успелите политици за мен са в миналото. Тези сега се опитват да правят генерална репетиция след премиерата, което е безсмислено”. Това заяви в студиото на „Всяка неделя” Евгени Минчев.


Припомняме, че Евгени Минчев знае всичко за сексуалните тайни на хайлайфа и онези, които са се провъзгласили за такива. Навъртял като ватман хиляди обиколки с трамвай номер 7, след промените той става първият светски хроникьор у нас.

 

Автор е на поетически книги, издава албуми със собствена музика, произвежда собствена марка шоколад и чай. След броени дни на книжния пазар излиза първият еротичен роман на Евгени Минчев „Вивиен”. Друга негова скандална книга се очаква съвсем скоро – „Леви – десни” е откровен разказ за истински персонажи с истински имена, но без фамилии и професии.


На въпрос какво го разрущава, Евгени Минчев отвърна: „Кафето в капсули, защото се оказа канцерогенно” и после се поправи: „Разрушават ни мислите. Това трови хората”.
Казва, че няма да се отчае от хайлайфа.


„Не мога да кажа, че моята работа е безгрешна, тя е продажба на доверие. Правил съм грешки, но вървя напред”, сподели Минчев пред Кеворк Кеворкян.


Целия разговор гледайте във видеото.