Мирослава Иванова отново ще е част от екипа на „Събуди се” от 22 февруари

Нова телевизия стартира 7-дневен сутрешен блок, като прави връзката между „Здравей, България” и „Събуди се” още по-силна и осезаема, кани още утвърдени имена към екипа на съботно-неделния блок и затвърждава лицата на медията като най-приятната компания за събуждане както през седмицата, така и през уикенда.

 

На 22 февруари „Събуди се” ще посрещне зрителите в нов дом и с едно вече добре познато лице. В екипа на предаването се завръща Мирослава Иванова – човекът, който преди време постави началото на сутрешното предаване и будеше зрителите с разнообразни събеседници, противоположни гледни точки и нестандартен поглед върху актуалните събития. От 22 февруари тя отново ще има тази мисия като водещ и ще търси личности с послания,  историите, които заслужават да бъдат разказани, и темите от деня, които няма да ни оставят равнодушни.

 

Изключително важна роля в това предизвикателство ще продължават да имат Рада Богданова и Антон Андонов, които отново ще допринасят за доброто настроение през уикенда. Свежи и винаги позитивни, двамата ще пренасят зрителите извън студиото, за да ги срещат с героите на деня и техните истории.

 

Освен с освежен екип, предаването ще бъде и с нов дом и ще казва своето „добро утро” от студиото на „Здравей, България”. Така зрителите ще могат да бъдат със сутрешния блок на Нова 7 дни в седмицата – с екипа на „Здравей, България” от понеделник до петък и с екипа на „Събуди се” през уикенда.