Близнаци, рок банда и международно присъствие са сред първите таланти, които зрителите ще видят довечера

Рок банда, малък фитнес инструктор, млада писателка, близнаци и малчуган с екзотични домашни любимци са само част от десетте таланти, които ще превземат сцената на „Големите надежди” довечера, в 20.00 ч. по Нова. Това разкри водещият Драго Симеонов в студиото на „На кафе” тази сутрин, където гостуваше заедно с журито Любо Киров, Дивна и Веселин Маринов. 
 
Пред Гала Драго, който, за разлика от звездните коментатори, вече се е срещал с талантите, повдигна завесата и разкри, че голяма част от талантите, които първи ще излязат на сцената, са носители на не една награда, някои от тях дори вече са пели с утвърдени и признати имена. „Ще имаме и международно присъствие”, призна водещият, като допълни, че малка дама, родена в САЩ и живяла в Хонконг и Виена, също ще бъде сред големите надежди в първия епизод на шоуто. 
 
„Ние сме най-развълнувани, защото все още не сме виждали децата. Журито няма право да се среща с  малките таланти предварително, затова ги очакваме с нетърпение. Едно е сигурно – ще има страхотни изненади“, допълни Любо Киров. 
 
Десет впечатляващи изпълнения ще видят зрителите на Нова довечера. Таланти от всички краища на България – София, Пловдив, Добрич, Троян, Малко Търново и дори Аксаково, ще очароват както с музикалната си дарба, така и с интересните си истории – как музиката, спортът, танците, книгите и игрите обединяват талантите, как малък малчуган отглежда куче, папагал и пор у дома, как здравословният начин на живот се е превърнал в навик за едни, а за други важи апетитното правило „не съм ли ял, не мога да пея”. 
 
„Големите надежди” – тази вечер, 20.00 ч. по Нова