Близо три часа продължи генералната репетиция преди бляскавото начало на предаването

Започва дългоочакваното шоу „Големите надежди” по Нова! 14 истински талантливи деца ще се появят на сцената за да се докажат в състезанието.

 

Близо три часа продължи генералната репетиция преди бляскавото начало на предаването. Малките таланти обаче не са уморени, даже напротив - очакват с нетърпение първата си изява на сцената. Участниците са 14, защото има двойка близнаци и една група. 

 

Едит е на десет години, а Стефани е на 14. Момичетата пребориха хиляди деца от цялата страна на кастингите на "Големите надежди". Сред участниците в бляскавото шоу е и десетгодишната Ерика. Тя вече има план за песните, които ще пее до края на шоуто. А зад кулисите палци вече стиска майка й - Валентина Адамс.

 

„Аз имам майчинските си притеснения, но си ги държа за себе си. Надявам се силно, че ще се представи перфектно. Имаме си специални ритуали, които правим преди участия и общо взето се опитваме да й вдъхнем много позитивна енергия, позитивни емоции, за да може тя да излезе на сцената и да предаде тези емоции на хората”, казва тя.

 

Под опеката на музикалния продуцент Дони талантите в "Големите надежди" ще впечатляват не само зрителите но и журито - Любо, Дивна и Веселин Маринов.

 

Коментарът им за очакванията от предаването гледайте във видеото.