Общата стойност на раздадените награди в предаването тази събота е точно 112 250 лева

В надпреварата за нова лека кола от Национална лотария в играта "На крачка от късмета“ участваха Харитон Антов от град София, Руселин Муков от Славяново и Теодора Георгиева от Враца. Младата дама изпревари останалите участници и късметът се оказа на нейна страна, след като в края на играта Руселин отвори монета с нейна снимка. Тя си тръгна с чисто нов френски автомобил и застраховка на пътниците на стойност 100 000 лева. Теди се разплака от щастие и сподели, че мечтата ѝ е станала реалност.

 

Във втората поред игра"Сейфове“ за максимална печалба от 60 000 лева един срещу друг застанаха Юлия Иванова от град Шумен и Цветана Тодорова от Бургас. Първа, след като отвори два червени знака „Х“, играта напусна Цветана с печалба от 7 000 лева. Юлия продължи във втория кръг на играта, където в златен сейф № 3 се криеше зелен надпис „х3“. За съжаление късметът я изостави в следващите й две предположения и тя не успя на утрои натрупаната сума от първи кръг на стойност 10 500 лева. Дамата ще се радва на награда от 5 250 лева, с които ще покрие кредита си и ще помогне на близките си.

 

В играта на Национална лотария "MEGA JACKPOT” участваха: Антон Башев от София, Ина Дженкова от Добрич, Стефан Аврамов от Пловдив, Иван Москов от с. Чернево и Николай Николов от с. Душанци. Най-висока карта  – с номер 43 изтегли Ина и спря „Колелото на късмета“ на сектор със сума от 150 000 лева. Тя игра много уверено, направи първата си грешка на шестата сфера, но продължи участието си. Когато стигна до сумата от 40 000 лева, 26-годишната дама реши да се откаже и си тръгна  с натрупаната до момента печалба. Ина беше подкрепена в студиото на Национална лотария от своя приятел Стоян, с когото живеят на семейни начала и нейна приятелка. След предаването Ина разказа, че мечтае да се омъжи и да има собствено жилище, в което ще инвестира част от печалбата.

 

Водещата Вяра Атова връчи плик с печалба в размер на 2 000 лева от играта "Специален втори шанс“ на Александър Пенков на 25 години от град Стара Загора. 

 

Чекове с моментни печалби в студиото получиха: Ангел Димитров от село Байлово в размер 10 000 лева от билета „Сбъдни мечтите си“, Лиман Мехмед от Асеновград в размер на 7 500 лева от билета „Сделка или не“. На печалби на стойност 5 000 от билета „Лото+“ вече се наслаждават Ивайло Иванов от Габрово и Емил Чолаков от София. В билета „Сбъдни мечтите си“ на два еднакви символа на стойност 5 000 лева попада Жана Тасева от град София.