Максималните температури ще са от 25 до 30 градуса

В изборния ден ще ни очаква топло, но дъждовно време. Краткотрайните валежи в Южна България и планините постепенно ще спират, най-късно в югозападните райони. 
 
Неделният ден ще започне със свежо и слънчево време. Следобед над североизточните части ще остане слънчево, а над останалата част от страната ще има превалявания. В Западна и Южна България валежите ще са по-интензивни
 
Сутринта температурите ще бъдат от 11 до 16 градуса. Максималните ще са от  25 до 30 градуса, по Черноморското ни крайбрежие 23-24. Морската вода е от 16 до 20 градуса. Вълнението ще бъде  слабо.  
 
В началото на следващата седмица времето ще остане топло. В понеделник по-съществени валежи ще има в следобедните часове над западните и планински райони. Във вторник преди обед ще бъде слънчево, а следобед ще вали в цялата страна. В сряда краткотрайни валежи се очакват главно над Източна и Южна България. 
 

Всичко за времето ще научите на Sinoptik.bg. По-подробна, 24-часова прогноза, може да намерите и в мобилното приложение на sinoptik.bg.

 

Очакваме вашите снимки и видеа, свързани с времето, в рубриката „Моята новина”.

 

Актуалната атмосферна и пътна обстановка можете да следите в реално време на Kamerite.bg.