Интервю с Ева, Драго, Милица и Ралица в новия брой на HELLO! България

Невероятно е усещането да си на една сцена с талантливите деца от шоуто „Големите надежди” по Нова, казва в интервю за списание HELLO! България Ева от Фамилия „Тоника”. Тя, Драго, Милица и Ралица от обичаната българска формация бяха част от бенда на „Големите надежди” и подкрепяха децата в най-звездните им мигове на сцената в продължение на три месеца. 

„При целия негативизъм, който бълва от медиите, това, на което бяхме свидетели през трите месеца с тези невероятни деца, ме прави много щастлив. Бих искал да поздравя продуцентите, защото да направиш такова предаване, е страхотно”, отбелязва Драго. 

„Щастлива съм, че Големите надежди - нашите деца, ще направят така, че България ще стане страна, за която да се мечтае”, казва на свой ред Милица. Тя допълва, че изпълнителите от Фамилия „Тоника” и децата си приличат по ентусиазма и искрата, която носят. „Може би този детски ентусиазъм е нещото, което ни държи толкова години на сцената”, казва тя. Цялото интервю с Ева, Драго, Милица и Ралица от Фамилия „Тоника” ще откриете в новия брой на списание HELLO! България