Според нея той е бил натопен и до края на деня ще бъде освободен

Костадинка Рашкова - Царица Костадинка заяви пред Нова телевизия, че съпругът и Кирил Рашков - Цар Киро, е невинен. В момента Цар Киро е в болница със съмнения за инфаркт, но лекарите твърдят, че състоянието му е стабилно. 

 

Спецченгетата го арестуваха малко след 17:00 часа вчера в центъра на Пловдив и той колабира. Очаква се до края на деня Окръжната прокуратура в града да реши дали да му повдигне обвинения.

 

10 месеца след като Крил Рашков беше пуснат на свобода, той отново е задържан. Съпругата му смята, че до края на деня ще бъде освободен.

 

Тази сутрин за „ Здравей България“ Веселин Христов, вуйчо на прегазения при размириците в Катуница през 2011 година Ангел Петров, заяви, че не смята, че на Кирил Рашков ще му бъдат повдигнати обвинения.

 

Кирил Рашков излежа присъда в пловдивския затвор именно заради закани за убийство на Веселин Христов, както и за това, че показа неприличен жест на хората от Катуница.

 

"Кирил Рашков е задържан по дело, по което има трима обвиняеми за разпространение на наркотични вещества”, каза в „Здравей, България” Галина Андреева, говорител на прокуратурата в Пловдив. Тя допълни, че в момента се прави анализ на иззетото вещество.

 

Какво още каза Костадинка Рашкова гледайте във видеото.