Вълна от емоции след успеха на децата на "Евровизия"

 

Ново признание за Крисия, Хасан и Ибрахим - децата, които донесоха на страната ни второ място на детската Евровизия. Те станаха едни от най-малките носители на почетния знак на президента. 

 

Семейства и приятели са в трескава подготовка по посрещането им в Шумен и Разград. Съучениците на Крисия вече репетират за голямото посрещане. Децата дори са подготвили стихотворение за нея, а ето и откъс от него:  „В песните ти блесна красотата, животът ни изпълни с мечти, днес всички сме по-истински, а за сърцата по-близо са най-ярките звезди”.

 

В същото време в София съученичката им беше на среща с държавния глава, от когото получи  ценен подарък, почетен знак на президента на Република България. Броени дни след конкурса, Крисия не губи време, а вече подготвя нов репертоар. Тя разказа, че мечтае е да стане още по-добра певица.

 

Хасан и Ибрахим пък имат късметлийски гребен, с когото винаги се решат преди да излязат на сцената. Момчетата пък ги чака сладка изненада у дома. Двете по-големи сестри на момчетата – също близначки, подготвят торта за талантливите музиканти.  Сестрите разказват, че вече дори съседите, които някога слагали изолация, за да не чуват постоянното свирене, са горди с близнаците. но най-вълнуваща, победата е за баща им.