Какво остана скрито за зрителите на Big Brother All Stars

Емо Каменов напусна снощи Big Brother All Stars само на крачка от финала. Той зае почетното шесто място сред финалистите в този сезон. При излизането си от Къщата той заяви, че е научил много неща за себе си и най-вече това да не прави компромиси с чувствата си. Първото нещо, което Емо поиска, беше телефон, за да се обади на приятелката си Гергана. Какво й каза ще научим на Големия финал в понеделник, точно в 20 часа!

 

Какво друго ще се случи на Финала на финалите, след като под един покрив ще се съберат участниците от всички сезони, е въпрос, чийто отговор днес знае само Big Brother.
 

На 17 ноември 10 любими риалити звезди прекрачиха прага на най-известната Къща в България. В първата седмица от престоя им, между тях цареше мир и разбирателство, въпреки че бяха вързани с белезници помежду си.

 

От тогава до сега съквартирантите се скараха сериозно 10 пъти, а най-запомнящи се ще останат двата скандала, в които Емо за малко да посегне физически на Тодор, както и големият скандал между Катето и Калина срещу Петя. Тошко прекара общо 4 дни, от които няма спомени. Емо прекара 16 дни без багажа си, което е по-голямата част от периода на престоя му в Къщата. Колоритната Петя Буюклиева помоли Big Brother за лак за коса около 50 пъти. Тя нито веднъж не го получи и му “отмъсти” като стана съквартирантката прекарала най-много полезни минути от престоя си в Къщата пред огледалото – средно по 3 часа на ден. Най-много време прекара във фитнеса Ники Китаеца, следван от Христо и Тодор. Най-голяма част от времето си Катерина Евро прекара в кухнята, където приготвяше достатъчно храна за всички дори с минимален бюджет. 

 

В Big Brother All Stars станахме свидетели и на едно заснемане на сериал, в което с най-големи и неподозирани актьорски заложби блесна Емил. Също така съквартирантите записаха видеоклип към песента All I want for Christmas is you, както и звукозапис, който стана крайно несполучлив. Глобите и наказанията също не отсъстваха и през този сезон. 

 

Участниците в Big Brother All Stars 2014 ще останат в историята на шоуто като първите, които успяха да си спечелят 0% бюджет само на втория ден от пребиваването им в Къщата. Освен това риалити звездите имаха топла вода общо 7 дена от престоя им, през останалото време Big Brother я  спря, за да ги санкционира за различни нарушения.