Във филма актьорът си партнира с младата актриса Амбър Чилдърс

В началото на 2015 година цяло съзвездие от холивудски актьори – несломимият Томас Джейн, неукротимият  Брус Уилис и младата звезда от „Два патлака”  Амбър Чилдърс канят зрителите на съвършено ново и различно място. Режисьорът Брайън Милър представя екшън-фантастиката „Смъртоносен порок” – или още – сюжет за едно специално място, на което всичко е позволено – срещу правилната цена.

 

От  23-ти януари, когато е официалната премиера на филма в България, „Смъртоносен порок” ще пренесе кино маниаците в  близкото бъдеще, а героят на Брус Уилис – Джулиън Майкълс,  е архитектът и създателят на съвършен курорт. За посетителите там всичко е разрешено. Гостите му могат да изживеят и най-дивите си фантазии в среда от изкуствени създания, които изглеждат и се държат като хора, но най-вече си мислят, че са такива…

 

Когато на едно от тях на Кели (в ролята Амбър Чилдърс) се налага преинсталиране на паметта след жестока нощ с един от клиентите, проблем в софтуера ѝ позволява да си спомни коя е и откъде идва. Така тя успява да избяга от затворения комплекс.  

 

Томас Джейн ще се превъплъти в образа на Рой Тедески – грубовато, сурово ченге, което счита курорта за основен проблем на града и го държи под око, а съвсем скоро той разбира, че един андроид кръстосва свободно по улиците и се впуска в надпревара с времето и безпощадните наемници на Майкълс.

 

Целта е да се сложи край на насилията и престъпленията, които се случват във и вън от курорта, а в ревностната надпревара зрителите ще видят още актьорите Брайън Грийнбърг, Джонатан Шейк и Шарлът Кърк.

 

„Смъртоносен порок” – от  23-ти януари в кината.