Четиримата финалисти пеят за феновете си тази събота, 31 януари, в Sofia Ring Mall

Финалистите от X Factor ще зарадват феновете с концерт тази събота
Четиримата финалисти пеят за феновете си тази събота, 31 януари, в Sofia Ring Mall 
Броени дни преди полуфинала четиримата финалисти – Невена, Славин, Михаела и дует Добреви, ще зарадват своите почитатели. Тази събота, 31-ви януари, Sofia Ring Mall ще бъде домакин на техен специален концерт. Четиримата ще изпълнят най-емблематичните си парчета, ще раздават автографи, а феновете ще получат и една неподозирана изненада… 

Междувременно четиримата финалисти се готвят за големия полуфинал на X Factor в понеделник, 2 февруари, от 20.00 ч. по Нова. Малко след като стана татко, Георги Бенчев пък се сбогува със сцената на X Factor при последните елиминации. След като той и братя Добреви получиха най-малък зрителски вот, журито единодушно даде своята подкрепа в полза на дуета Пламен и Иво.

„Благодаря на всички, които ме подкрепяха толкова дълго. Не очаквах да продължа чак до тук“, бяха думите на Бенчев, който не пропусна да благодари и на екипа, спомогнал за раждането на първия му син. 

Кои ще бъдат тримата, които ще продължат към големия финал? Имената им ще станат ясни в понеделник, 2-ри февруари, когато ще бъде излъчен полуфиналът. А кой ще бъде тазгодишният X Factor на България, ще разберем на големия финал – 9-и февруари по Нова.