Специална игра във Фейсбук започва с началото на тематичния месец „Треска за Оскари”

„Треска за Оскари” се завръща на червения килим с ново предизвикателство. Дългоочакваният тематичен месец  „Треска за Оскари” започва тази седмица, a на Фейсбук страницата на канала пък има специална изненада за всички фенове на медията.

 

По време на цялата кампания „Треска за Оскари” зрителите ще могат да гласуват за „Сцена за Оскар” и по този начин да избират измежду най-добрите кино моменти от ефира на KinoNova  в специална игра. Всеки ще може да даде своя глас с Facebook like за фаворита си, а в три поредни понеделника в състезанието ще участват седем ленти, част от темтичния месец „Треска за Оскари”.

 

Всяка седмица чаша, одеяло и карта за кино очакват трима късметлии, избрани на случаен принцип. На финала KinoNova и „Треска за Оскари” ще изненадат един от всички киномани с голямата награда  – кино проектор!

 

„Треска за Оскари” продължава тази седмица с премиерната лента „Наръчник на оптимиста”, заглавията „Война на световете”, „Ураганът” и „Кинг Конг” – всяка вечер от 21.00 часа по KinoNova.

 

Разберете повече за играта тук: http://on.fb.me/1678Tij

Правила и Общи условия: http://kinonova.bg/pravila/