Видеото се разпространява със светкавична сила в социалните мрежи

Наистина ли Майли Сайръс влиза в порното? Този въпрос си зададоха хиляди нейни фенове по света, след като бе оповестено, че филм с участието на певицата и актриса ще бъде излъчен на Нюйоркския фестивал за порнофилми, който започва на 27 февруари. По-късно стана ясно, че Майли е поискала късометражната лента с нейно участие да бъде изтеглен от събитието, съобщи MTV UK.  

Още по темата

 

Видеото със заглавие „С вързан език” (Tongue Tied) вече се разпространи със светкавична сила в социалните мрежи. На него можем да видим полуголата Сайръс да демонстрира откровено провокативни и сексуални пози, облечена във фетишистки дрехи, като само малки парчета латекс покриват определени части от тялото ѝ.

 

Говорителят на изпълнителката увери, че тя не е имала ни най-малка представа, че лентата ще бъде излъчвана на фестивал на порноиндустрията. Той заяви, че в имейл кореспонденцията между представителите на Сайръс и организаторите на събитието никъде не се споменава за порно, а по-скоро се създава впечатление за арт-изкуство.