Песента „На ръба на лудостта” е първият проект, в който Графа и Михаела Филева си партнират равностойно като дует

Графа и Михаела Филева представиха официално дуетния си сингъл „На ръба на лудостта”. Премиерата на сингъла и видеото беше едновременно онлайн, в ефир и на живо пред феновете на топ звездите на Монте Мюзик в голям столичен търговски център.

Това е първият проект, в който Графа и участничката в първия сезон на X Factor по Нова си партнират равностойно като дует, след колаборацията им в „А дано, ама надали”, където участва и VenZy. Графа написва демото на песента преди две години, но дуетът се реализира сега, тъй като продуцентът намира идеалния партньор в лицето на Михаела Филева. Музиката и аранжиментът са на Графа, а текстът е дело на Графа и Илия Григоров. Режисьор на видеото е Виктор Антонов, а зад камерата застава кино операторът Радослав Гочев.

На сцената Графа и Михаела Филева заявиха, че работата по проекта е била огромно удоволствие за тях. Освен това двамата обявиха, че ще направят кратко клубно турне, в което ще представят песента на живо. Певицата раздаде стотици автографи и изпълни акустичен концерт. Събитието подгрява за първия й самостоятелен концерт на 28 май, когато Михаела Филева ще представи дебютния си албум в столичен клуб.