Екстремно адреналин шоу, еквилибристика на чинии и огнено лимбо ще наблюдаваме следващата сряда от 20.00 ч. по Нова

„Най-трудната вечер за нас, журито!” - категоричен беше Ники Кънчев за осмия лайв на „И аз го мога” по Нова. Той пожела да гледа мъжки финал и елиминира Симона Пейчева, която беше единствената жена сред петимата финалисти от индивидуалните предизвикателства. На финала на вечерта Ники Георгиев триумфира като седмичен победител в „И аз го мога”. Ексцентричният актьор и йога инструктор победи Яна Маринова в индивидуалния двубой, изпълнявайки блестяща интерпретация на класическия балет Лебедово езеро. На финала на шоуто Ники се изправи срещу Петко Димитров, а зрителският вот му донесе победата.

Петко Димитров и Жана Брейчева също вдигнаха публиката на крака с въздушната си акробатика. „Най-вълнуващите изпълнения!” - категорично беше журито, но въпреки прецизността и сложната акробатика, която представи Жана, определи Петко за победител в съревнованието им. Той излезе на сцената с мотор и заедно със своя ментор Виктория и надмина очакванията на всички. 

Камен Воденичаров и Поли Генова показаха, че стават за илюзионисти и успяха да впечатлят дори академик Балкански. Камен беше определен като победител от двубоя. „Те постигнаха изключително много за малкото време, което имаха. Успяха да се справят с най-трудната задача в илюзиите - манипулацията”, коментираха техните ментори - илюзионистите от Quick Hands Project.

Иван Звездев и Алфредо Торес жонглираха с тухли и съчетаха ловкостта с невероятна сценография, с което отново вдигнаха публиката на крака. Елен Колева и Симона Пейчева също изпълниха жонглиране, но с дяволски палки, и не успяха да впечатлят журито, което призна, че това не е тяхното амплоа.

Екстремно адреналин шоу, еквилибристика на чинии, баланс на огромни порцеланови вази, огнено лимбо и raga dance ще наблюдаваме в „И аз го мога” следващата сряса от 20.00 ч. по Нова.