Здравко Леков разказва за времето, което е прекарал с холивудската звезда

 

Едни хора минаха покрай мен с „Мерцедес”, друг стреляше по тях, може би с „Калашник”. Чувах куршумите как минават покрай мен. Тогава си дадох сметка какво значи „гърмян заек”. Аз бях единственият, който стоеше на улицата и гледаше какво се случва покрай мен, всички други се бяха скрили”, разказа Здравко Леков. 

 

Историята се случва в Бейрут на тогава 17-годишният Здравко. Баща му работел в Ливан по време на гражданската война. Това, което отличава тогавашното момче от сегашния охранител, е тренираният рефлекс да реагираш при опасност. 

 

„Важно е с какви хора работиш, ние много внимателно подбираме клиентите си”, каза още той. Здравко е пазил Борис Бекер, Енрике Иглесиас, Ищар както и изпълнителите от Iron Maiden и Scorpions и изобщо… всяка световна звезда стъпвала у нас.

 

Скарлет Йохансон прекарва в България повече от три месеца за снимките на „Черната далия”. Здравко е до нея неотлъчно, освен в кратките моменти на усамотение, които Скарлет краде, за да прекара с Джош Хартнет. Любовната им история започва точно в нашата страна по време на снимките.

 

Как точно Здравко и Скарлет прекарват времето си в България и как той я пази от папараците може да разберете от видеото!