Ексклузивната премиера на видеото на „Така да е” е в полунощ на събота срещу неделя, 24 май, в официалния канал на Stereo Room във Vbox7

Мария Илиева и хип-хоп сензацията Атанас Колев представят дуетния си сингъл „Така да е”. Ексклузивната премиера на видеото е точно в полунощ на събота срещу неделя, 24 май, в официалния канал на Стерео стая във Vbox7.

Атанас Колев е откритие на втория сезон на музикално шоу №1 в света – X Factor, където той печели второто място с категоричния вот на зрителите. Дебютът на младия изпълнител на Вирджиния рекърдс е участието му в успешния хит на Deep Zone Project „Зиг Заг”, а с първия си солов сингъл „Шах и мат” Наско се нарежда сред най-успешните нови имена на българската хип-хоп сцена. Детето-чудо заслужено получава специалната награда за Teen Idol на 359 Hip-Hop Awards.

Мария Илиева и Атанас Колев представят за пръв път „Така да е” на концерта на поп кралицата „Играя стилно”. Отзивите на публиката еднозначно доказват, че дуетът на двамата изпълнители е сред най-очакваните летни хитове тази година.

Наско и Мария работят по музиката, текста и аранжимента на „Така да е” в съавторство с Dexter, избран за най-добър музикален продуцент за 2014 (359 Hip-Hop Awards). Певицата разкри и обещаната от нея изненада - в песента прави нещо ново и любопитно за самата нея - рапира. Режисьор на видеото е Николай Нанков, а оператор - Иван Вацов.

Официалната премиера на видеото на „Така да е” е в полунощ в събота срещу неделя, 24 май, във Vbox7, а от 25 май сингълът може да бъде видян и чут и във всички музикални медии.