Ицо Хазарта, Яна Маринова, Спенс и Дичо са само част от гостите на съботното предаване

В „Комбина” тази събота по Нова Ицо Хазарта разкрива ексклузивно най-тъмната страна на характера си и как е преборил унищожителните пороци, които увличат всеки известен човек. Ицо е създателят на култовата банда „Ъпсурт”, заедно със своите съученици Бат Венци, Буч и Ицо Панчев през 1996 г. Изключително популярни, обичани, копирани, момчетата и до днес са емблема за качествен хип-хоп. Към момента Ицо живее в женско царство, заобиколен от много любов, двете си дъщери и любимата си Жени. 

 

Яна Маринова - една от най-магнетичните и целеустремени актриси, с огромен хъс се справя с всяко предизвикателство, независимо дали то е роля или участие в риалити. Звездата от „И аз го мога” ще разкаже в студиото на „Комбина” защо за нея изразът „не мога” е обиден, колко страда от загубата на майка си и защо самата тя се грижи за сина си от разстояние. Актрисата, която е и каскадьор, и телевизионна водеща, разкрива, че не можеш да станеш победител, ако не умееш да падаш. 


В рубриката „Хвани ме, ако можеш” на детектора на лъжата застава политикът Яне Янев, който ще каже кой спира корупцията. По всички най-горещи теми от последните седмици Янев ще се осмели да постави себе си на тест с истината.


„Без комплекси” тази седмица е посветена на това какво и кого провокира Гърмен и има ли закони, които някой спазва там? Ангел Джамбазки, Емил Кошлуков, Миролюба Бенатова и Димитър Ангелов-Дучето, както и протестиращи от село Гърмен ще дискутират най-горещите точки на сблъсък в последните години – Гърмен, Катуница, Кърджали и др.


В „Анализирай това” Краси Боев ще се опита да си построи къща в квартал „Овча купел”, в близост до ромско гето. Ще успее ли в мисията си, кой ще му помогне и има ли кой да го спре, вижте в „Комбина”.


В кухнята на предаването Спенс и Дичо ще приготвят вегетариански специалитет и ще разкрият любопитни факти около новото си парче „Цял живот”. Дали малкото бебе от видеото към песента е на Дичо?


Не пропускайте „Комбина”, с водещи Лора Крумова и Галя Щърбева, събота, 6 юни от 15.00 ч. по Нова.